Werelderfgoed Schokland

Tijdloos mysterie

Scandinavië Markt

Scandinavië Markt

Wie eenmaal in Scandinavië is geweest wil er meer van weten. Voor wie er nog nooit is geweest is het dé plek om te ontdekken... Alles op het gebied van wonen & design, lekker eten, outdoor & reizen en mode & handvaardigheid.

Kom op de Scandinavië Markt van Museum Schokland genieten van alles wat Scandinavië te bieden heeft. Naast stands op het gebied van wonen & design, lekker eten, outdoor & reizen en mode & handvaardigheid zijn er interessante lezingen. Geniet van al het moois dat Scandinavië te bieden heeft op de Scandinavië Markt.

Naast een groot aantal stands op het gebied van wonen & design, outdoor & reizen, lekker eten en mode & handvaardigheid zijn er ook lezingen en kan men genieten van Scandinavische live muziek en prachtige Scandinavische dieren. Alle producten en activiteiten zijn puur en oorspronkelijk.

Kinderen kunnen creatief aan de slag. Kortom, de Scandinavië Markt is een gezellige dag uit voor het hele gezin.

Museum Schokland heeft een bijzondere band met Scandinavië; De historische entourage van het voormalig eiland in de Zuiderzee past naadloos bij het thema: De ijstijd heeft hier grote zwerfstenen uit het hoge noorden achtergelaten en de houten huizen hebben een Scandinavisch uiterlijk.

meer informatie